Vila!

Visst Du att de flesta hundarna vilar 23 av dygnets 24 timmar?

Mina vilar minst 30!
Inte undra på att dom har överskottsenergi när vi går ut. Men trots det så håller sig Rollie och Klicker intill mig, medans Famos gör sina egna lovar. Leker gör dom sällan med varandra, tyvärr. Det hade ju varit bra motion.
Varje gång vi går ut så käkar Famos gräs som en kalv och sen spyr han i alla fall en gång om dan. Har pratat med veterinären om detta och han sa att jag skulle ge honom mat sent på kvällen. Det gör jag men det har inte hjälpt. Man kan ge hundar Losec har jag läst och hört och det ska jag prova och se om det gör någon verkan.
Själv äter jag Novalucol, men jag har aldrig behövt äta gräs. Kanske jag skulle testa? Nej, skämt åsido, så ska jag testa det här med Losec på Famos.
Provade det själv för en del år sen, men det slog tvärstopp i magen, annars funkade det ju bra. Därför håller jag mig till det gamla vanliga.

Nu kan jag i alla fall skryta med att vi har jättefint väder och jag hoppas det håller i sig. Men nu ska jag ta en fika och sen bär det av till Dotra. Har köpt en bok som heter ”Släpp taget och håll i”. Det är en handbok för tonårsföräldrar. Oskar är ju 10 ½ år nu och har redan kommit i förpuberteten. 
Dessutom köpte jag ett familjespel om Barbapapa. Då blir nog Meja glad?
Ha en fin dag!

Det här inlägget postades i Famos, Hundar, Klicker, Rollie. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.