Äntligen bredband!

Hejsan!

Det var länge sen sist, men först idag kopplades bredbandet in!
Fy 17 vilket slitgöra att flytta. Blev ju lite hastigt och lustigt? (NEJ!) med flyttplanerna. Planering är väl synd att kalla det, för det stod en ny hyresgäst och stampade i farstun och jag min tidsoptimist trodde att jag skulle vara klar den 1 maj. Ska man skratta eller gråta?

Förutom att allt mitt skrot skulle in i 3:an en våning ner, så skulle det ju målas vardagsrum och flyttstädas i gamla lägenheten. Det var ju dessutom inte bara en trappa ner, utan det skulle runt huset, så jag fick lasta bilen full och köra runt och sen lasta ur. Jag hade ingen annan hjälp annat än att bära de tyngsta möblerna, annars fixade jag allt själv.
Först den 4:e var jag klar! Nästan, för det är några golvlister i hallen som ska dit, men jag har och har fortfarande så jäkla ont i ryggen, så jag kan för det mesta inte gå rak och är dessutom halt, eftersom mitt vänstra lår värker som attan, så det kunde vänta lite.

Annars är jag glad att jag bytte lägenhet, för hundarna är mycket lugnare och det irriterande skällandet på allt och alla har nästan slutat. Nu är det bara om dom hör någon bil dom inte känner igen. SKÖNT!
Allt har inte kommit i ordning i nya lägenheten än, eftersom jag skall måla tak och väggar här och det kommer att ta lite tid. Men alla köksgrejor och sånt är inplockat och TV och dator är igång nu, så nu kan jag ta det lite lugnare.
Skall snart börja måla och fixa i sovrummet och jag har sett ut en fin blommig tapet som jag skall ha som fondvägg, men den beställer jag först om en månad, så jag har, som sagt, lite tid på mig att måla.

Men, vilken pest att vara utan datorn!!!
Telia gjorde en miss i början och jag fick vänta i 3 veckor innan det blev inkopplat. Men jag har tur, för dom ger mig kompensation för att det tagit så lång tid. Tack och heder åt dom!

Inte har det blivit något av hundkursen jag började och inte blev det någon collieträff för våran del heller. Trist, trist, trist!
Men mitt i flytten hann jag inte gå kursen och dessutom missade jag några gånger för att jag var barnvakt, så det var lika bra att hoppa av den. Men jag får se lite längre fram om vi kan gå?
Collieträffen var jag tvungen att säga återbud till eftersom bilen fortfarande inte är fixad. Jag ville inte köra den långa vägen med dåliga bromsar och utan servostyrning. Men jag hoppas att vi ses en annan gång.

För övrigt har äntligen värmen kommit hit och solen skiner och gräset växer som bara den och dags att klippa!
Vi hörs en annan dag och till dess:

Ha en fin vecka!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.