Arbete!

Detta sysslar jag med idag!

Ett jäkla jobb ska jag säga!
Men fint blir det i alla fall. Rollie har ju krafsat sönder plastmattan och nu blir straffet att halka omkring på laminat, för det gillar han INTE.
Det blir ingen flytt till den 3:an. Det är så mycket jobb och dåligt betalt, (läs inget) så jag skiter i det, rent ut sagt. Nej, jag, hundarna, katterna och vävstolen får klämma ihop oss i 2:an i fortsättningen. Visserligen behöver jag mer plats, men när jag äntligen har fått lite nya maskiner här i lägenheten, så varför börja om från början?
Tur att jag ångrade mig i tid!
Annars har vi haft soligt och fint idag och då passar jag på att vara inne och lägga golv.  
Önskar Dig en fin måndagskväll och en fin tisdag!

Det här inlägget postades i Allmänt, Renovering. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.