Lucia!”Tuff” som stjärngosse för många år sen
Önskar alla en trevlig Lucia!

/Britten

Det här inlägget postades i Hundar, Lucia. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lucia!

  1. paula i pörtet skriver:

    Morgontrött som jag är hann jag inte se en endaste Lucia på teve idag. Nu blåser det halv orkan regnar och snart är snön ett minne blott. Jaja, det är bara världsligt. Kanske har småhundar problem med tänderna, jag ger i alla fall Blinka något medel mot tandsten, ser ut som aska som man strör på maten. Ger henne tuggben förstås men hon är allt lite lat o tugga på dem, de enda som duger är dom svindyra dentala tuggpinnarna.Julgardin upphängd i köket idag, det var flera år sedan sist!Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.