Grattis alla valparna!

Idag fyller Klickers valpar 2 år och vi säger

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Till
SAMBA, ATLAS, KEJO och KING

Hoppas att Ni haft en fin dag med många presenter och
mycket godis?
GRATTISKRAMAR TILL ER ALLA!
/Britten
Det här inlägget postades i Grattis, Hundar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Grattis alla valparna!

  1. paula i pörtet skriver:

    Hej och stort tack för julkortet, du är ute i god tid du! Va trist med pälsdjursallergi! Du vet ju att Paulina, dotterdottern har både astma och allergi och värst är det med katt. Hon får ta mycket medicin när hon kommer på besök hos oss, men det händer ju nästa bara ett par gånger per år, annars hälsar vi på i Falun. Nu klarar hon dock de hundar dom har kvar bra, en pappis och en chihuahua. Det är väl inte det idealiska för dig heller att ta tillbaka en hund när det inte var riktig balans i flocken, men vad gör man, jo man hoppas att det går bra. Kan du rasta alla tre samtidigt eller får du ta flera turer? Jag avstår nog från valpar, om det är meningen så ramlar någon över mig, men jag minns med fasa Blinkas mamma som efter tredje kullen var i riktigt dåligt skick, framför allt tänderna och pälsen. Nä, min lilla flicka ska vara i bra skick många långa år till!En underbart solig dag går mot sitt slut, jäkla sol att sjunka tidigt…Kramen

  2. paula i pörtet skriver:

    Hej, hur många kullar har Klicker fått? Min dotter vill ju ta en kull till på Blinka, hon löpte nyss så det skulle bli i sommar, men jag vill inte vara utan henne i två månader! Jag fick panik förra gången, samtidigt som jag vet att hon bättre kan ta hand om kullen i Falun än vad jag kan här hemma. Och inte är jag så sugen, men, kanske skulle man då behålla en valpisKram från ett snöigt vintrigt Dalarna, äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.