Nytt till samlingen!

Idag kom dom med posten!
Mina tre Traderavinster. Gamla fina stickbeskrivningar från Jakobsdals. Jag har ju en del garn från dom kvar och hittade några beskrivningar på Tradera. Fame och Coccinell har jag, men inte Petite Mohair.

Planen är att sticka denna tröja till Meja, men den blir inte rosa, utan turkos.

Västen tänkte jag sticka till mig själv, men den blir både längre och i större storlek. Garnet har jag i vitt också.

Petit Mohair tröjan hade jag garn till tidigare och även beskrivningen, men rensade lite föör mycket i mitt lager och sålde på Tradera. Ångrade mig och hade tur att hitta det igen! Garnet finns ju inte kvar, men det finns ju annat i butiken. Jag gillar både färgerna och utseendet på den här tröjan!

Just nu har jag lite annat på stickorna. Det är också till Meja, men det visar jag senare när det är klart!

Ha en fin torsdagkväll!

Det här inlägget postades i Stickning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.