GRATULERAR!


♥  ♥  ♥

För Dig som inte redan vet, så är Atlas en son till min hund Klicker.
Vi är SÅÅÅÅÅ STOLTA! 🙂  🙂

Många kramar från oss i Menageriet!
Det här inlägget postades i Allmänt, Hundar, Hundgrattis. Bokmärk permalänken.

2 svar på GRATULERAR!

  1. Gökboet skriver:

    Åh va kul och vad stolta ni måste vara allihopa! GRATTIS!

  2. Kicki skriver:

    Kul att det gick bra för Klickers son på MH;t.Hoppas också att din ombesiktning går bra. Hur gick det med huven?Kul att följa din bildsvit om årstidernas växlingar.Du undrade hur jag kan plocka så mycket svamp med min dåliga rygg. Om jag inte haft ont i ryggen, så skulle jag kanske "bo" i skogen, men just för att jag har ont så blir det bara en eller ett par timmar om dan, att röra på sig är ju alltid positivt. Dessutom är det ju viktigt HUR man rör sig för ryggens skull. Värktabletter hör ju dessutom till för att det ska gå.Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *