Nu igen?

Ja, just det! Nytt utseende här på bloggen. Jag hittade nämligen en bra sida med layouter till bl.a. Blogger.

http://www.finalsense.com/services/blog_templates/

Nu har jag inte laddat ner någon templates till den här bloggen, men väl till min testsida www.menagerietstest.blogspot.com och där kan Du se hur den ser ut i original.

Visst är den fräck? Men nu ville jag ha mina egna blommor och färger, så jag satte igång att göra en header av bilder tagna i fjol sommar på Vildkaprifolen som växer härute. Detta är ju också Bohusläns landskapsblomma och den är så vacker och doftar helt underbart på kvällarna.

Sedan ändrade jag lite färger på bloggen och så var det klart!
Lätt som en plätt? Nja, det tar ju sin lilla tid och man måste ju ha ett bildredigeringsprogram.
Jag har två! Paint Shop Pro X2 och PhotoScape. Den första kostar pengar, men den andra är gratis och väl så bra. Länk till den hittar Du långt nere i sidebaren.

MEN! Om Du ska ändra något i din html, så MÅSTE Du säkerhetskopiera Din nuvarande mall om Du skulle ångra Dig!!

Men prova gärna, för det är roligt att byta utseende ibland. Det är inte så farligt som många tror och alltid lär man sig något nytt. Inläggen försvinner inte om det blir fel, men däremot kan en del länkar och bloggar raderas. Det har jag haft otur med, men skam den som ger sig. Våga och Vinn!
Behöver Du hjälp, så kan Du alltid fråga mig! E-postadress finns på min hemsida www.menageriet.se
LYCKA TILL!

Önskar Dig en fin helg!

britten-vit

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.